14 Mart 2014

Kitap Tanıtımı

Kitabın Yazarı:
Uzm. Dr. Natasha Campbell-McBride
Nöroloji ve Beslenme Doktoru

Kitap Ön Kapağı
GAPS Kitabı ; 
Otizm, Şizofreni, Epilepsi, Depresyon, 
Bipolar Bozukluk, Anksiyete, 

Obsesif Kompulsif Bozukluk, 

DEB, DEHB

 
ve diğer
Psikoloji Sendromları için 

Beslenmeye Dayalı
Doğal Tedavi Kitabıdır,
KALICI KÖKTEN İYİLEŞME   
                                               sağlamaktadır!


                                                     
GAPS Tedavisiyle İyileşen 
Psikolojik/Psikiyatrik Sorunlar
Otizm, Şizofreni, Epilepsi, Depresyon, Bipolar Bozukluk, Anksiyete, Şizoaffektif Bozukluk, OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk), Obsesyonlar, DEB (Dikkat Eksikliği Bozukluğu), DEHB (Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu), Disleksi, Dispraksi, Panik Atak, Öfke Problemleri, Yeme Bozuklukları, Uyku Problemleri, Bağımlılıklar


GAPS Bağırsak ve Psikoloji Sendromu hakkında bilgi için tıklayınız: GAPS Hakkında

GAPS Tedavisi hakkında bilgi için tıklayınız: GAPS Tedavisi Hakkında


GAPS Bağırsak ve Psikoloji Sendromu için Doğal Tedavi Yöntemi adlı kitabın yazarı olan GAPS Tedavisinin yaratıcısı Uzm. Dr. Natasha Campbell-McBride hakkında bilgi için tıklayınız: Yazar Hakkında

​​                                                                 GAPS Nedir?

GAPS; bağırsak ile beyin arasındaki ilişkinin, Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell-McBride tarafından uluslar arası tescilli ifadesidir. GAPS, "Gut And Psychology Syndrome" kelimelerinin baş harflerinden oluşur. Türkçe karşılığı: Bağırsak ve Psikoloji Sendromu'dur.

Dr. Natasha Campbell-McBride, 3 yaşında “otizm” teşhisi konulan oğlunu, kendi geliştirdiği bir tedavi yöntemiyle tamamen iyileştirmiştir. Çünkü otizmin sebebi, ​anormal, hasarlı ve geçirgen bağırsak florası ​nedeniyle; toksinlerin, ağır metallerin, katkı maddelerinin, iyi sindirilemeyen besinlerin, bağırsak duvarından kana ve kan yoluyla beyne gitmesidir. Bu yüzden toksinlenen beyin; ​otistik semptomlar gösterir. Bu nedenle Dr.Natasha, oğlunun bağırsak florasını tedavi ederek, otizmini de TAMAMEN iyileştirmiştir. Otizmini iyileştirdiği oğlu Nicholas, şu anda başarılı ve sağlıklı genç bir biyo-medikal mühendisidir.

Dr. Natasha Campbell-McBride, oğlunu iyileştirdiği tedavi yöntemiyle; İngiltere-Cambridge’deki kliniğinde yüzlerce otizm, epilepsi, dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, disleksi, dispraksi hastalıkları olan çocukları; psikolojik ve psikiyatrik sorunları (şizofreni, epilepsi, depresyon, bipolar bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk…) olan yetişkinleri de iyileştirir. Çünkü otizmde olduğu gibi; çoğu kişinin çaresiz hastalık sandığı psikiyatrik hastalıkların sebebi de hasarlı, geçirgen bağırsak duvarı ve anormal bağırsak florası nedeniyle beynin toksinlenmesidir (detaylar için tıklayınız: Bağırsak-Beyin İlişkisi). Bağırsak florasının tedavi edilmesi sonucunda, beynin toksin yükün etkisinden kurtulmasıyla bu hastalıklar da tamamen iyileşir.

Dr. Natasha Campbell-McBride'ın geliştirdiği bu tedavi “GAPS Tedavisi”, psikoloji sendromlu hastaları da ”GAPS Hastaları” olarak adlandırılır. 2004 yılında Dr. Natasha Campbell-McBride, kendi geliştirdiği GAPS Tedavisini; “GAPS Gut And Psychology Sydrome” (Bağırsak ve Psikoloji Sendromu) adlı kitabıyla bütün dünya ile paylaşır. Dünyanın her bir köşesinden Bağırsak ve Psikoloji Sendromu (GAPS) hastaları; 2004 yılından beri, 7 dile çevrilen ve satış rakamları 500.000’i aşan bu kitaptaki GAPS Diyetini ve sağlık önerilerini içeren ​GAPS Tedavi Protokolüyle TAMAMEN iyileşip sağlıklarına kavuşmuşlardır! (GAPS Tedavisiyle iyileşenlerin yaşanmış hikayeleri için tıklayınız)

​Türkiye'den, uzun yıllar ağır psikiyatrik rahatsızlıkları yaşamış iki yetişkin kız kardeşin, GAPS kitabının İngilizcesini satın alıp GAPS Tedavisini uyguyıp iyileşmeleri; Türkiye'deki GAPS hastalarına da bu kitabı ulaştırıp onların iyileşmelerine vesile olmak istemelerine neden olmuştur. ​Böylece Adalin Yayıncılık kurulmuş, GAPS Tedavi kitabının lisans hakkı satın alınmış ve ​kitap Türkçe'ye çevrilmiştir.

​Bu kitabın, Türkiye'deki otizm, şizofreni, epilepsi, depresyon ve daha nice GAPS hastasının da kurtarıcısı olacağına inanıyoruz! Geri getirdiğin tüm hayatlar için teşekkürler, Dr. Natasha Campbell-McBride!

Dr.Natasha Campbell-McBride'ın GAPS ile ilgili bilgi ve destek sağladığı web-siteleri:  www.gaps.me
Kitabın Türkçe çevirisinin tanıtım-satış resmi web-sitesi : www.gapskitap.com 

3 yorum:

  1. Bu kitabı satın almak için ne yapılmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.gapskitap.com web-sitemizdeki menüde, kitap siparişi bölümüne tıklarsanız, kitabı nasıl sipariş verebileceğiniz yazıyor..

      Sil
  2. www.gapskitap.com web-sitemizdeki menüde, kitap siparişi bölümüne tıklarsanız, kitabı nasıl sipariş verebileceğiniz yazıyor..

    YanıtlaSil